Hydratatie  Versteviging  Voeding 

Ik pas uw gelaatsverzorging aan, aan de essentiële noden van uw huid.

Een gerichte verzorging voor uw schoonheidsprobleem.

Na een diagnose van uw huid ga ik van start om de perfecte verzorging & producten voor uw huid samen te stellen.

Met als resultaat een mooie, zachte, verstevigende en gehydrateerde huid.

 

Bij elke gelaatsverzorging is het epileren/harsen van uw wenkbrauwen en het harsen van bovenlip inbegrepen.

Mini verzorging

Een verkorte gelaatsverzorging die ideaal is voor de jeugdige huidjes of als het iets sneller mag gaan maar toch met een voldaan gevoel. Deze verzorging bestaat uit een grondige reiniging, een peeling, vapozone stoom, zuiver maken van je huid, een maskertje en als afsluiter een dag/nachtcrème.

€ 58,00

Premium Verzorging

Een basis gelaatsverzorging met een crème masker. Deze verzorging bestaat uit een grondige reiniging, een peeling, een diep reinigend masker, vapozone met stoom, zuiver maken van de huid, wenkbrauwen en/of bovenlip harsen een ontspannende nek, schouder en gelaatsmassage, een crème masker en als afsluiter een dag/nachtcrème.

€ 68,00

Prestige Verzorging

Een globale anti-aging gelaatsverzorging die inwerkt op de verschillende tekenen van veroudering: rimpels, verslapping van de huid, vermoeidheid en pigmentvlekjes. 

Deze verzorging bestaat uit een intensieve reiniging, scrubbed, een grondige peeling, een diep reinigend masker, vapozone met stoom, zuiver maken van de huid, wenkbrauwen en/of bovenlip harsen, een verstevigende ampul, een ontspannende nek, schouder en gelaatsmassage, een liftend masker, een serum en als afsluiter een verstevigende dag/nachtcrème. 

€ 83,00