Historie

Je eigen baas zijn is een leuke uitdaging, dacht Jules Van der straeten toen hij in 1969 zijn eigen zaak begon. En het werd een drogisterij op het Marktplein. In de loop van de jaren ging hij zich steeds meer toeleggen op parfumerie en accessoires en in 1992 verhuisde de zaak naar de Kloosterstraat. Sindsdien staat ze bekend als schoonheidssalon/parfumerie Van der Straeten, met een breed gamma aan parfums en verzorgende producten maar ook juwelen en accessoires. Dochter Lene neemt het schoonheidssalon voor haar rekening. De wereld van parfumerie en verzorging is aan een echte opmars bezig, zegt Jules. Ook de nieuwe man koopt tegenwoordig parfum, welhaast evenveel als de vrouw… De parfumerie is elke dag geopend behalve op maandagvoormiddag.

Echter, na 42 jaar werd besloten om in het jaar 2011 te stoppen met de parfumeriezaak en willen Josée en Jules gaan genieten van hun pensioen. Ook via deze weg willen ze U, hun klanten, bedanken voor deze vele mooie jaren. ” Wij kijken met een gerust, warm en voldaan gevoel terug en nemen met een wee gevoel afscheid … ” Sinds medio maart 2011 gaat het schoonheidssalon verder onder de nieuwe naam ‘ PURE ‘…

Genieten van het leven in haar puurste vorm, genieten van de natuur en haar zuivere producten. Maar ook voor de zorg van jezelf, uit jezelf.

Al deze zaken zijn een mengeling waarvan u kan meegenieten, samen met PURE.

Op een leuke, rustgevende manier … intens in een warm interieur, zachte muziek en met een persoonlijke toets.

De behandelingen en producten zijn zorgvuldig uitgekozen. Op maat van u en voor u. Zij zorgen ook voor ‘PURE’ en uiterste ontspanning en relaxatie.

Dat is mijn uitdaging, dat is de uitdaging van PURE.

Lene 

Wil je op de hoogte blijven?