Al meer dan 100 jaar begeleidt het merk PAYOT vrouwen tijdens belangrijke momenten in hun leven en biedt het huidverzorgingsproducten op basis van innovatieve formules die ontstaan zijn aan de hand van de laatste, meest geavanceerde wetenschappelijke ontwikkelingen. Authenticiteit en sensorialiteit liggen aan de basis van de alchemistische relatie die door de jaren heen tot stand is gekomen tussen het merk en deze vrouwen die hun schoonheid in eigen handen nemen.

Mineralen, wortels en planten Payot haalt de doeltreffendheid van haar formules uit de krachten van de natuur. Ontwikkelen hun producten op basis van planten en worden daarbij medisch onderlegd door dokters. Daarom vind je de producten van Payot in Frankrijk nog steeds in de apotheek.

De verzorgingsproducten van Payot zijn uniek. Om jezelf goed te doen. Om jezelf te verzorgen. 

Bellapierre werd in 2005 in Amerika opgericht door David Oren. Het is een van de snelst groeiende cosmeticabedrijven in de wereld. Bella is het Italiaans woord voor ‘mooi’ en Pierre is het Frans woord voor ‘steen’, dus Bellapierre betekent ‘mooie steen’. Al de minerale producten zijn gemaakt van een steen/rots, genaamd Mica. Bellapierre is dus een mineraal make-up merk, dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. 

 

Waarom kiezen voor Bellapierre?

 • Bellapierre bevat geen bismutoxycholoride, talk, oliën, additieven, vulstoffen of andere potentieel schadelijke ingrediënten
 • Bellapierre bestaat uit pure mineralen, hoofdingrediënten zijn Mica, Ijzeroxiden, Zinkoxide en Titaandioxide.
 • Bellapierre is aanbevolen door dermatologen, want we zijn hypoallergeen
 • Bellapierre is niet-comedogeen en olievrij, waardoor de poriën niet zullen verstoppen
 • Bellapierre heeft anti-inflammatoire en antioxidante eigenschappen
 • Bellapierre biedt UVA en UVB-bescherming SPF 15-20
 • Bellapierre zorgt voor een volledige dekking voor alle huidtypes
 • Bellapierre vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels

 

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Info, Bart en Nele, om de tijd te verdrijven mensen te observeren. Wat hen opviel was dat de terugkerende reizigers er stralend, gebruind en gezond uitzagen, wat een positieve invloed op hun houding gaf. A perfect tan? Difficult to maintain in our land!

Door ons druk leven en de beperkte zonuren is het moeilijk om dit kleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon dan schijnt, heb je te maken met de schadelijke UV-stralen. Daarom kwamen Inge, Bart en Nele, op het idee om de natural tanning spray te ontwikkelen. Een makkelijke spray om zo op een makkelijke, gezonde en veilige manier het hele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te behouden. A perfect tan in a can!

Waarom kiezen voor Marc Inbane?

 • Gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray
 • Eenvoudig zelf aan te brengen
 • Droogt snel en zonder vlekken
 • Tot 5 dagen een vakantiekleur
 • Geeft een puur en egaal resultaat
 • Geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam
 • Natuurlijke en voedende ingrediënten

Dermatologisch getest en vrij van parabenen

Hydrafacial is een merknaam, geen behandeltechniek. Het is een huidverbeterende verzorging die bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. We werken o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. Het voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken verweken de dode huidcellen en onzuiverheden, tevens zuigt de tip het vuil uit de huid. Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Want elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en begint het afval zich weer op te hopen. Dit zorgt ervoor dat je thuisproducten minder goed worden opgenomen en je huid minder zal stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen een mooi zichtbaar en voelbaar resultaat. Hou jij ook van complimenten? Ervaar dan zelf deze behandeling en laat je huid stralen!