Permanente Make-up

 

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien.  Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, zwemmen, als u ‘s morgens uit bed stapt en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt…uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd

 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht ?

Permanente make-up is een pigment aanbrengen vlak onder het huidoppervlak.  Door middel van een steriele ultradunne naald die snel op en neer gaat wordt er een huidvriendelijk, organisch pigment in de huid gebracht.  Permanente make-up lijkt hetzelfde als tatoeëren.  Het grote verschil zit hem in het gebruik van de naalden, het pigment en de diepte van het inbrengen.  Permanente make-up gaat tot de eerste huidlaag en bij tatoeëren gaat men tot in de derde huidlaag.  Doordat bij tatoeage de naald dieper gaat, wordt het pigment ingekapseld door vetcellen waardoor deze veel langzamer vervagen.

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet. 

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimper haartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Medische toepassingen

Naast de cosmetische toepassingen wordt permanente make-up veelvuldig toegepast in de medische wereld. Eén van de belangrijkste toepassing is het pigmenteren van een tepelhof. Na een borst reconstructie of een borst besparende operatie kan met permanente make-up een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.

Voor meer informatie en prijzen mag u altijd persoonlijk contact opnemen. We helpen u graag verder.